Гретин

Думата гретин се среща в кулинарните книги също като гратен, гратин и оргетен, тъй като идва от френското  „au gratin“ или „gratinée“. Означава технология на приготвяне, в която ястието, най-често с картофи, е покрито с масло и със сирене или мляко и е приготвено на фурна.

В специалното новогодишно меню, основното ястие на предложението с месо е Телешко филе с коричка от шалот лук и пармезан, фламбирани в перно, картофен гретин и сос мадейра. Картофен гретин е част от някои от ястията, част от специалните предложения за сет менюта за събития.

The View организира събития с различни параметри целогодишно – от скромни семейни тържества, до големи събития за над 400 души. Повече за тях ще откриете http://theview.bg/booking-for-events/ 

Новогодишното ни предложение е уникално в комбинация с чудесната новогодишна заря, като повече информация е достъпна на http://theview.bg/menu/нова-година-в-the-view/ 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s