Думата гретин се среща в кулинарните книги също като гратен, гратин и оргетен, тъй като идва от френското „au gratin“ или „gratinée“. Означава технология на приготвяне, в която ястието, най-често с картофи, е покрито с масло и със сирене или мляко и е приготвено на фурна.
В специалното новогодишно меню, основното ястие на предложението с месо е Телешко филе с коричка от шалот лук и пармезан, фламбирани в перно, картофен гретин и сос мадейра. Картофен гретин е част от някои от ястията, част от специалните предложения за сет менюта за събития.
The View организира събития с различни параметри целогодишно – от скромни семейни тържества, до големи събития за над 400 души. Повече за тях ще откриете http://theview.bg/booking-for-events/
Новогодишното ни предложение е уникално в комбинация с чудесната новогодишна заря, като повече информация е достъпна на http://theview.bg/menu/нова-година-в-the-view/