Гуанчале

Гуанчале идва от италиански и се използва като кулинарен термин за деликатес от свинска буза, произлизащ от централната част на Италия. След като се сложат подправки, месото се суши в продължение на три седмици, за да достигне деликатната си структура.

В The View използваме гуанчале вместо по-традиционната панчета заради по-характерния му вкус. Включено е в рецептата ни за Фаготини карбонара с гуанчале, тиквичка, гъст пармезанов бульон, сметана, пекорино, пармезан и масло. Опитайте това изкушение с паста, част от а ла карт менюто на ресторанта, всяка вечер или през почивните дни!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s