Верин

Думата Верин е френска и влиза без превод в кулинарния речник по света. Тя означава малка чашка с дебели стени, която е предназначена да събира ястие в нея. То може да бъде предястие, основно или десерт и може да има течна или кремообразна форма. Този съд дава възможност да виждате всички компоненти в ястието, вместо те да останат скрити.

В The View сме ви подготвили интересно предястие – Верин с мус от риба тон, авокадо, домати,сметана и естрагон. Ястието е част от сет меню, специално подготвено за Sofia Restaurant Week, която ще се проведе между 15 и 22 септември! Използвайте възможността да го опитате заедно с още много невероятни предложетия, приготвени от шеф Калоян Добрев и неговия екип.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s