Нисоаз

Сред имена като Гордън Рамзи и Джейми Оливър се нарежда и това на Елена Тодорова, заместник главен готвач на The View и ръководител на Студена кухня. Общото между тях са любовта към работата им и стремежът им към съвършенство. Приличат си и в друго – и тримата обичат да приготвят френската салата Нисоаз.

Традиционно салата Нисоаз включва домати, маслини, риба тон, артишок и твърдо сварени яйца. Задължителен елемент е и зехтинът, който допълва вкуса на тази интересна салата. Тя произлиза от френския град Ница, а името й идва от местния диалект още през далечните години в края на 19ти век.

Заповядайте в The View за кулинарна разходка до Френската ривиера, макар гледките да са към София от високо. Тази панорама не отстъпва с нищо на тази в Ница. Е, може би с море щеше да бъде още по-добре 🙂

The view new_L-22.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s