Неро ди Сепия

Мастилото на сепията придава характерния черния цвят на нашите вкусни тортелони Неро ди Сепия. Освен атрактивна визия, тортелоните са невероятно ароматни именно заради това “мастило”. Средиземноморският привкус на ястието издава и произхода му – красивата Италия.

Само лъжичка мастило е достатъчно, за да направите цвета на прясната паста черен. Във версията на The View пастата, която шеф Калоян Добрев използва е тортелони. Те произлизат от северната част на Италия, по-точно Болоня, и в началото са се сервирали само в специални случаи. Опитайте Тортелони Неро ди Сепия със сьомга вечер или през уикендите в The View, за да отбележите важен повод, или пък просто да експериментирате с нещо ново.

food-56

Други предложения, част от а ла карт менюто ни, също са с италиански произход. Четете повече за тях в следващите ни публикации!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s