Тортино

Тортино е италианското му име и означава пай. В сладък шоколадов вариант тортиното се подвизава в специалното предложение в а ла карт менюто на The View тази седмица. То наподобява шоколадово суфле, а в англоезичния свят го наричат Лава кейк.

Майсторството на нашите шеф готвачи е тайната за приготвянето на шоколадовото тортино. Печенето на десерта е специфично, разказва шеф Калоян Добрев, ръководител на а ла карт екипите на ресторант The View.

Докато вътрешната част е топла и кремообразна, външната е добре изпечена и декорирана. В допълнение със сладолед, вкусът на шоколадовото тортино е невероятен!

Основни съставки за приготвянето на десерта са шоколад, разбира се, масло, брашно и яйца.

В солен вариант със зеленчуци пък можете да го опитате за обяд в The View. То се приготвя от шеф Илиян Костов, главен готвач на рестранта, с микс сезонни зеленчуци и яйца. Не пропускайте това вкусно вегетарианско предложение в The View!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s